Çay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Sağlık sektöründe tercih edilen, girişimci ve katılımcı mesleki etik ve ahlaki kuralları benimseyen, bilgi ve beceriyle donanımlı, kendini yenileyen sağlık elemanı yetiştiren bir okul olmak. “ Eğitim; uzun bir yol, bu yolda SAĞLIK’lı ol”

Misyon: Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda; etkili iletişim kurabilen, sorumluluk duygusu yüksek, kendine güveni tam, araştıran ve üreten, kendisi ve toplumla barışık, mesleğiyle yenilik ve gelişmeleri yakından takip eden ve sürekli kendini yenileyen Atatürk ilke ve inkılaplarına ve Cumhuriyetimizin temel değerlerine yürekten bağlı, vatansever, milli, manevi, ahlaki ve insani değerleri benimseyen sağlık elemanları yetiştirmektir.

Saatler: 08:10/17:00
Yabancı Dil: İngilizce
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 2021-2022 eğitim öğretim yılında okulumuzun taban puanı 79 tavan puanı 93 olarak gerçekleşmiştir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2022-2023 Eğitim öğretim yılı 9. sınıflar için 102 kontenjanımız bulunmaktadır.

WEB - https://rizecaymtal.meb.k12.tr

Adres - Hayrat Mahallesi Yazıcı Sok. no 11. Merkez/RİZE

Öğretim Şekli :Normal (Tam gün)

Yerleşim Yeri - Hayrat Mahallesi Yazıcı Sok. No: 11 Merkez / Rize

Adres - Hayrat Mahallesi Yazıcı Sok. no 11. Merkez/RİZE

Ulaşım Belediye otobüsleri ve özel halk otobüsleriyle ve taksi ile okulumuza ulşaım imkanı vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 1200 metredir.